RKVSC 1 gaat op zaterdag voetballen

velddriel • Het zong al een poosje rond maar het is nu definitief: RKVSC treedt met het eerste elftal toe tot de zaterdagamateurs. De huidige zondagvijfdeklasser uit Velddriel heeft het geraamte voor het nieuwe seizoen al staan. Robert Hooijmans uit Den Bosch wordt de nieuwe trainer. Interim-trainer Herman Bergacker gaat Hooijmans assisteren. Negen spelers hebben toegezegd komend seizoen op zaterdag te spelen; een aantal denkt er nog over. Johnny van den Heuvel (Den Dungen), Peter Nooijen (RKJVV) en Antwan van Rijn (Vlijmense Boys) zijn nieuwe aanwinsten."


Dressuursucces zusjes Van Mook

gameren/velddriel • De zusjes Van Mook, lid van rijvereniging De Bommelerwaard te Gameren, hebben een succesvol weekend achter de rug. Zaterdag reed Nina van Mook in Velddriel een wedstrijd in de klasse L2. Met haar paard Illusionist M. behaalde ze twee eerste plaatsen met scores van 76,16 en 75,00 procent. Zondag verscheen Lotte van Mook in Velddriel in de ring met haar paard Ilinda M. in de klasse L1. Ze won twee proeven met scores van 194,5 en 192,5 punten.


GTV Argos start springgroep

zaltbommel • Op vrijdag 6 april hoopt GTV Argos uit Zaltbommel te starten met een springgroep. Elke week zal er van 18:00 tot 19:00 uur gesprongen worden in zaal 3 van sporthal Buys Ballot. Bij minimaal tien aanmeldingen start de springgroep definitief. Bij een springgroep leer je springen over bijvoorbeeld een kast, pegasus, of alleen met een minitrampoline of juist op de grote trampoline.
Kinderen uit groep 5 of hoger zijn van harte welkom. Voor niet-leden van GTV Argos zijn de kosten voor de springgroep 45 euro per kwartaal. Ben je wel al lid bij GTV Argos dan kost deelname 35 euro per kwartaal. Aanmelden kan tot vrijdag 29 maart via secretariaat@gtv-argos.nl.


Halve finale driebanden in Alem

alem • Mari van Geffen, Frits van Eeuwijk, Cor van Eeuwijk en Cor Steenbekkers strijden vrijdag 30 maart om de bovenste plaatsen tijdens de halve finale van het Alems kampioenschap driebanden. Zij wisten afgelopen vrijdag Jack Hanegraaf, Henk van Maurik, Ruud Oord en Piet van den Berk te verslaan. Laatstgenoemde vier spelen vrijdag om de plaatsen van 5 tot en met 8. Op donderdag 19 april vindt de finale plaats in De Drie Linden.