• Trouwe leden en vrijwilligers van WNC.
• Trouwe leden en vrijwilligers van WNC. Foto: aangeleverd

WNC huldigt jubilarissen

waardenburg • Tijdens de goed bezochte vrijwilligersbijeenkomst van voetbalvereniging WNC zijn leden gehuldigd die 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar lid zijn van de vereniging.

Het bestuur van WNC reikte na een korte toespraak van Lamy van der Vliet, aan deze jubilarissen hun verdiende WNC-speld met een bosje bloemen uit. Elie van Gameren (60 jaar lid) kreeg ook een mooie trofee standaard als herinnering bij dit hoogtepunt.

Ook werd deze avond speciaal aandacht besteed aan vrijwilliger Ad van Maren, die twintig jaar lang het entreehokje bemand heeft bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Op de foto staand v.l.n.r.: Ad van Maren (vrijwilliger), Elie van Gameren (60), Bernard van Dooijeweert (50) en Teun Scheffers (50 jaar lid). En zittend v.l.n.r.: John Versteeg (50), Joost van Mourik sr. (40), Henri van Dooijeweert (25) en Marino de Jongh (40 jaar lid). Gehuldigd maar niet op de foto, Dirk van Leerdam (50), Klaas van Oort (50), Wim Blom (40), Jilis van Doesburg (40) en Ron Vermeulen (40 jaar lid).