Roda Boys-Papendrecht gestaakt na blessure

aalst • Het duel in de tweede klasse F tussen Roda Boys en Papendrecht is zaterdag na 76 minuten bij een 2-2 stand gestaakt. De oorzaak; een kuitblessure bij scheidsrechter Van Veelen. Het resterende kwartiertje volgt dinsdag 10 april om 20:00 uur.

De thuisploeg kreeg na drie minuten al een strafschop, maar de inzet van Sjors Maas werd knap uit de hoek geranseld door de Papendrecht-keeper. Daarna volgde een groot aantal kansen, waarvan een dominerend Roda Boys via Jordy de Wit eenmaal wist te profiteren. Na die goal ging Papendrecht zich wat meer met de wedstrijd bemoeien. In die fase viel ook de gelijkmaker en die 1-1 stand zou tot de rust gehandhaafd blijven. De bezoekers kwamen kort na rust via andermaal Jay Luciano zelfs op voorsprong, maar de kleine Nils Loef slaagde met een kopbal wel in wat Maas eerder in de wedstrijd niet lukte; de doelman verschalken. Na die 2-2 ging Roda Boys op zoek naar de winnende treffer, maar die zoektocht werd niet voltooid.