Nivo Sparta herstelt zich glansrijk met 4-0 zege

zaltbommel • Nivo Sparta heeft zich zaterdag met verve hersteld van de uitglijder tegen hekkensluiter SVW van vorige week. Thuis werd Wilhelmina'26 met een ruime 4-0 verslagen. Al na tien minuten zat Nivo Sparta in eigen huis op rozen. Binnen 30 seconden had Frenk Schaap voor de 1-0 gezorgd en Jordi Ruijsch had die marge een handvol minuten later al verdubbeld. Die vroege genadeklap kwam Wilhelmina'26 in het restant van het duel niet meer te boven. Vlak na rust zorgde Maikel van Opijnen voor de 3-0 en uiteraard kon ook Willem Looijen niet op het scoreformulier ontbreken. Hij diende de ploeg uit Wijk en Aalburg met zijn twintigste doelpunt van het seizoen de nekslag toe. Nivo Sparta-trainer Theo de Boon was uitstekend te spreken over de manier waarop zijn manschappen het duel startten. "We zijn vandaag heel scherp begonnen en binnen tien minuten was de wedstrijd al beslist. Dan zit je gebakken. We hebben nog wel een hoop kansen gemist, maar 4-0 tegen Wilhelmina is gewoon een hele mooie uitslag."