Uitslagen PSV De Bommelerwaard

gameren/rhenoy • Afgelopen weekend kwam een tweetal amazones van paardensportvereniging 'De Bommelerwaard' uit Gameren in actie Rhenoy. Zaterdag reed Isa van Dalen in de klasse L2 dressuur met haar pony Cream on Top. Ze behaalde daar een eerste plaats met 191,5, en een tweede plaats met 193 punten. Rosanne van Kessel startte ook in de klasse L2. Ze behaalde met haar pony Gaudhy een eerste plaats met 196 punten en een tweede plaats met 190,5 punten.


Erwtensoepronde De Roode Leeuw

ammerzoden • Op zondag 18 maart gaat in Ammerzoden het wielerseizoen voor recreatieve wielrenners weer van start met de jaarlijkse 'erwtensoepronde'. De start is bij het partycentrum de Weesboom in de Voorstraat. Voor de deelnemers staat na een rondje fietsen van circa 45 kilometer erwtensoep met pannenkoeken of belegde broodjes klaar. De start is om 9.30 uur.


Winnaars HCB
Bommelerwaard

kerkwijk • De gevorderden hebben zaterdag bij het Hippisch Centrum Bommelerwaard in Kerkwijk dressuurwedstrijden gereden. Angenita Kraaij uit Wijk en Aalburg reed met Ronaldo naar de overwinning in rubriek één. Rubriek twee werd op naam geschreven door Ingeborg Schellekens uit Nieuwaal met Ronaldo.