Afbeelding
Foto:

Manifestatie D66

zaltbommel • D66 houdt zaterdag 10 maart van 11:00-15:00 uur op de Markt in Zaltbommel een verkiezingsmanifestatie onder het motto 'D66 Presenteert'. Er is een springkussen en een kraam met suikerspinnen en een dj. De raadskandidaten zijn aanwezig en als gast Gelders Statenlid Rita Braam uit Culemborg. Belangstellenden krijgen een toepasselijk verkiezingstasje uitgereikt. "Wij zijn met regelmaat op straat te vinden, overigens ook buiten verkiezingstijd", zegt lijsttrekker Thom Ummels.
Overigens is er zaterdag 17 maart op dezelfde plek een verkiezingsmarkt waar alle partijen present zijn. Inwoners die D66 nog op een andere manier willen benaderen, kunnen dat doen via:

q bommelerwaard.d66.nl


Input voor debat via Facebook

rossum • De dorpsraden van Rossum en Hurwenen organiseren woensdag 14 maart gezamenlijk een verkiezingsdebat in De Parel in Rossum. De avond duurt van 20:00-22:00 uur. Alle politieke partijen uit Maasdriel die deelnemen aan de verkiezingen zullen hierbij vertegenwoordigd zijn. Het debat zal geleid worden door Antoon van den Heuvel, voorzitter van Stichting Rossums Dorpsbelang. Onder meer via stellingen maken de partijen hun standpunten duidelijk. Voorafgaand kunnen inwoners ook al vragen indienen via een link op de website en de facebookpagina van Rossums Dorpsbelang. Hieruit zal een keuze worden gemaakt.