Argos organiseert voorwedstrijd

culemborg • GTV Argos uit Zaltbommel organiseerde zaterdag samen met SV Dio de tweede voorwedstrijd voor D1 en divisie 3 en 4 in Culemborg. Er deden ook zes turnsters van GTV Argos mee. Riva van Hees sprong voor het eerst een gestrekte salto en werd uiteindelijk twaalfde.
Eline Ketelaars eindigde als tiende en Fedde Vredenburg net naast het podium op een mooie vijfde plek. In de laatste wedstrijd waren Charline Cheng, Nessa Pelle en Roos van der Meijden aan de beurt. Roos eindigde als 21e, Charline als 19e en Nessa als zesde.


Goed debuut voor Marit van Herp

hoofddorp/aalst • Marit van Herp van Hamarithi turnde zaterdag bij de instap N1 (hoogste niveau) voor het eerst op de eerste landelijke kwalificatie van de KNGU. Rekstok en balk lukten niet helemaal, maar op vloer toonde Marit haar mooie arabier flikflakken salto en hoge spagaatsprongen. Bij de sprong scoorde ze één van de hogere cijfers bij de handstandoverslag over de pegasus en yourchenko. Allround kwam ze tot plaats 9. Er turnden 22 meisjes mee.


Zilver voor Kim

culemborg/aalst • Hamarithi turnde de tweede voorwedstrijd voor divisie 3, 4 en D1. Senior Kim van Wijk turnde naar zilver en plaatste zich voor de regiofinale. Ze turnde met vleugels en werd tweede op brug en derde op balk. Veertien clubgenotes wisten geen podiumplekken te veroveren, zij horen binnenkort wie er doorstromen naar de finales.


Rotac'82 verliest

rossum • Het eerste team van Rotac'82 werd ingemaakt door Return Oss 3 met 9-1. In ronde 3 volgt de uitwedstrijd tegen TTCV Van Herwaarden.