• Het is al weer de vierde editie van het dance event.
• Het is al weer de vierde editie van het dance event. Foto: Delicious

'Delicious' in De Kreek in Kerkdriel

kerkdriel • Danceliefhebbers kunnen komend weekend, op zaterdag 13 januari, weer genieten van 'Delicious' in De Kreek in Kerkdriel.

Volgens de organisatie zijn er vijf goede redenen waarom je dit spektakel niet mag missen: er is een nieuwe stage met een enorme lichtshow vol spektakel. De lichtshow is van één van Nederlands populairste lichtjockeys. "Een mooie beleving creëren voor mensen die een fantastische avond uit willen is de hoofddoelstelling. Dat wordt letterlijk en figuurlijk oogverblindend", belooft de organisatie.

De tweede reden is dat er verschillende muziekstijlen zijn, voor bijna iedereen een feestje. Van dansbare Urban en eclectische muziek tot knallende uptempo stijlen. Verder zijn er bekende artiesten, veel talenten en nog meer entertainment. Op het programma staan onder meer The Partysquad, Freddy Moreira, Darkraver, Outsiders, Maxx Lips, Braeff, ADHDaan en DJ Wesley.

Back 2 Back

Een opvallend kenmerk van Delicious is de hardere muziekstijl tijdens het populaire laatste uur van de avond. Het is de organisatie gelukt om hiervoor de perfecte kandidaat te strikken: The Darkraver die samen met zijn grote vriend Outsiders een speciale Back 2 Back show neer gaat zetten. "Een spetterende afsluiter", aldus de organisatie.

Dat vijfde en laatste reden om te komen, is dat de vraag naar kaarten groter is dan ooit. "De kaarten zijn inmiddels bijna uitverkocht", laat de organisatie weten. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via:

q www.delicious-events.nl