Voetbaltrainers vinden hun plek

regio • HRC'14, DSC en Kerkwijk hoeven zich geen zorgen meer te maken over een hoofdtrainer voor komend seizoen.

DSC heeft in de persoon van Roland Timmermans een nieuwe trainer voor komend seizoen weten te strikken. Timmermans volgt in Kerkdriel Arian Meeuwsen op. Club en trainer zijn een overeenkomst voor één seizoen overeengekomen, waarbij de intentie is uitgesproken om te streven naar een samenwerking voor meerdere jaren. Timmermans, woonachtig in Schijndel, staat sinds 2010 aan het roer bij Helvoirt, waarmee hij momenteel actief is in de tweede klasse. Vorig seizoen werd promotie naar de eerste klasse nipt misgelopen. In het verleden trainde hij ook nog Zwaluw VFC en OJC Rosmalen.

Bij Rossum/Hurwenen blijft Harald van Deelen in dienst. De zondagvijfdeklasser verlengt het contract met twee seizoenen.

Hans van Gameren zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van Kerkwijk. Hij verlengt zijn contract met een jaar bij de zaterdagvierdeklasser, die twaalfde staat in 4D. Van Gameren heeft in de regio al bij een groot aantal clubs gewerkt. Zo had hij onder meer Woudrichem, WSV Well, Focus'07, Schelluinen, Giessen, WNC, MVV'58, Herovina en Brakel onder zijn hoede.