Inloopavond badmintonclub

zaltbommel • Badmintonclub De Waluwe houdt dinsdag 23 januari een inloopavond, van 20:00 tot 22:00 uur in sporthal Buys Ballot naast het Cambium College aan de Courtine in Zaltbommel. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Zaalsportschoenen zijn noodzakelijk, een eigen badmintonracket niet, maar het is wel gemakkelijk. De minimumleeftijd is achttien jaar. Wie niet op dinsdagavond kan, is ook welkom op een vrijdagavond tussen 20:30 en 22:30 uur.

q www.bcdewaluwe.nl


Badminton KBC

kerkdriel • De eerste competitiewedstrijd van 2018 voor de Kerkdrielse Badminton Club was zondag in sporthal De Kreek. Het jeugdteam won van BC Bavel met 7-1 en bouwt zo de spanning rond het kampioenschap op. Het mixteam wist wederom met 7-1 te winnen tegen BC Veldhoven en stijgt nu naar de derde plaats. Heren 2 sleepte er tegen BC Veerkracht een gelijkspel uit.


Clinic kickboksen

kerkdriel • Zaterdag 27 januari verzorgt de bekende kickbokser Nieky Holzken in de sporthal van De Kreek een clinic. Zowel ervaren als onervaren liefhebbers kunnen deelnemen voor 35 euro. Alleen kijken kost 5 euro. Na afloop kunnen deelnemers en toeschouwers met Nieky op de foto. Tickets zijn te koop via ticketkantoor.nl/shop/niekyholzken.