• Gabriëlle Dekkers.
• Gabriëlle Dekkers. Foto: aangeleverd

Gabriëlle Dekkers wint in Valkenswaard

ammerzoden/valkenswaard • Gabriëlle Dekkers was dit weekend de sterkste in Valkenswaard.

Gabriëlle Dekkers (17) uit Ammerzoden heeft haar eerste toernooizege van 2018 al te pakken. In de damesenkel-categorie 3 van het Tennis Academy Henk van Hulst-toernooi te Valkenswaard was Gabriëlle onbetwist de beste tennisster.

Zonder setverlies behaalde ze vier overtuigende overwinningen op rij. In de finale won Gabriëlle met 6-1 6-2 van de als tweede geplaatste Laura Smits en veroverde hiermee de titel.

Zusje Florentine (13) won in de kerstvakantie een ranglijsttoernooi in Alphen aan de Rijn. Met dit resultaat is Florentine op de landelijke KNLTB-jeugdranglijst 'Meisjes t/m 14 jaar' gestegen van de tweede naar de eerste plaats.

Over enkele weken reist Florentine met het Nederlands Jeugdteam af naar Wit-Rusland voor deelname aan de Tennis Europe Winter Cup 2018.