vrijdag 5 januari

Rikken
20:00 uur, Wijk en Aalburg, NOAD'32. Gezellig potje rikken in de kantine. Inschrijven vanaf 19.30 uur.

zaterdag 6 januari

Salon Orkest Masqué
11:00, Drunen, bibliotheek. Drunense Deining. Nieuwjaarsconcert. Salon Orkest Masqué wekt de bruisende frivoliteit van de Roaring Twenties tot leven. Authenticiteit in muziek, maar ook in aankleding. Muziek zoals deze klonk in de jaren twintig van de vorige eeuw. Met Noa Eyl-Stehgeiger op 1e viool, Dmitri Ivanon 2e viool, Sylvain Dessane alt-viool, Jani Metso cello, Julian Samiente-Escobar contra-bas, Jan Hendrik Hootsen slagwerk en muzikaal leider Karel Gerritsma piano. Toegang is gratis, maar aanmelden is wel zijn: info@bibliotheekheusden.nl
www.bibliotheekheusden.nl

Nieuwjaarsconcert Heusden
19:30, Heusden, Grote of Sint-Catharinakerk. Peter Wildeman en Joost van Belzen als duo vier handen met kinderkoor Immanuel uit Sprang-Capelle o.l.v. Henriëtte Koelewijn, die ook twee solo's ten gehore brengt. Koorbegeleiding is van Dirk van Horssen op de vleugel en van Andries Gerritsen op het orgel. Peter en Joost laten diverse instrumentale duetten horen op orgel en vleugel. Reserveren via
www.peterwildeman.nl

zondag 7 januari

Nieuwjaarsbal
14:00-18:00, Waalwijk, 't Snoekske. Bal met Nederlands langst bestaande sixties-formatie 'The Shakin' Arrows'.

Autopuzzelrit Be-Ready
14:00, Hank, sportpark De Schiethoek. Jaarlijkse puzzelrit van voetbalvereniging Be-Ready. Gezellige rit met vragen en uitleg, die je heeeeel goed moet lezen. De kantine is geopend vanaf 13:00 uur. Iedereen is welkom.

dinsdag 9 januari

Fietsreparaties bij Repair Café
9:30-11:30, Almkerk, Kringloopcentrum Altena. Repair Café. Kapotte spullen laten repareren of herstellen. Nu ook fietsreparaties.

Lezing over Masaidorp
10:00, Heusden, Senioren Sociëteit. Lezing door Pauline Schouten uit Sprang-Capelle over het vervolg van haar bezoek aan het Masaidorp Mesera in Tanzania. Georganiseerd door de Open 55-plusclub van senioren. Entree: 1,50 euro voor leden, 3 euro voor niet-leden. Incl. twee keer koffie/thee. Schouten is verbonden aan Stichting Hatua, een kleine ontwikkelingsorganisatie in Tanzania, die armoede bestrijdt met het betalen van onderwijs aan kinderen, die anders niet naar school gaan.