• 'Vollen bak gassuh' met deze band.
• 'Vollen bak gassuh' met deze band. Foto: nl.123rf.com

Band '100% Katoen' op bandavond Drongelen

drongelen • De rockcoverband 100% Katoen speelt zaterdag 20 januari op de speciale bandavond in dorpshuis De Oude School in Drongelen.

100% Katoen treedt al ruim vijftien jaar op in de regio en verre omstreken. De band speelt onder andere nummers van Pink Floyd, U2, Golden Earring, De Dijk, Kim Wilde, The Rolling Stones, The Scene, Status Quo, Rage against the Machine en Metallica. Door het 'vollen bak gassuh' hebben zij menige zaal op zijn kop gezet.

De bandavonden van De Oude School zijn in de loop der tijd steeds populairder geworden. De mensen zijn enthousiast, komen steeds weer terug, het is een zeer gemengd publiek; van jong tot oud, alles loopt door elkaar en danst met elkaar. Normaal gesproken spelen er twee bands op een bandavond, vaak zijn het beginnende bands, die ervaring op willen doen. Op de speciale bandavond speelt er één band, die wel al veel podiumervaring heeft.

De avond begint om 20:00 uur, entree is 5 euro. De kaartverkoop is van start gegaan: algemeen@dorpshuisdrongelen.nl of via facebook: @oudeschooldrongelen.