Bekerstunt Arkel in Goirle

goirle • Arkel zorgde dinsdagavond voor een bekerstunt door met tien man met 0-1 te winnen van zondagtweedeklasser VOAB. De pupillen van trainer Leon Elands leken, na een 0-0 ruststand, in de tweede helft aan het kortste eind te trekken. 'We kwamen na een minuut of twaalf met tien man te staan. Lorenzo Agnoli zou een doorgebroken speler hebben gevloerd, maar dat heeft echt alleen de scheidsrechter gezien', aldus Elands, die zijn ploeg in ondertal compacter liet spelen. Tot overmaat van ramp schonk de leidsman ook een strafschop aan VOAB. Maar Jari van Baalen stond in de 80e minuut de openingstreffer in de weg. In de allerlaatste speelseconde viel die goal wel. Dylan Verschoor vertrok van links naar de rechterkant en schoot met een prachtig diagonale knal Arkel naar de volgende ronde. Daarin is streekgenoot GJS, dat met 2-4 won in en tegen Haaften, de tegenstander.