Ruime zege NDV

nieuwland • In de nationale damcompetitie heeft middenmoter NDV met 14-6 gewonnen van WSDV/Heeteren. De Nieuwlandse winstpartijen -de tegenstander had een man minder- kwamen op naam van: Peter Heikoop, Wim 't Lam, Cees de Jong, Jan van Haarlem, Piet Verkaik en Pelle Sterk.


Damwinst Gort en Van Genderen

brandwijk • Het Sinterklaas Sneldamtoernooi van De Kroonschhijf is overtuigend gewonnen door Arie van Genderen. Bij de huisdammers was de zege voor debutant Richard Gort.


Knappe tweede plaats Van Rees

hapert • De Groot-Ammerse jeugdveldrijder Christiaan van Rees boekte zondag een knappe tweede plaats in Hapert. Hij kwam een seconde achter winnaar Jelte Jochems over de meet. In categorie 5 was er een zesde plaats voor Giessenburger Daan Hartog.


Aantjes bezwijkt onder de druk

wijngaarden • Martin Aantjes was in de biljartcompetitie van De Lukkie Klos niet opgewassen tegen de druk van het bijna-koploper zijn. Hij verloor met 13-6 van de uitstekend spelende Jacques van der Vlist. Lijstaanvoerder Tineke van de Berg maakte geen fout, won met 10-7 van Ad Visser en staat nu weer 5 punten los.