Boutenslag in Spil

bleskensgraaf • In dorpshuis De Spil te Bleskensgraaf is zaterdag 15 december de jaarlijkse Boutenslag van biljartvereniging De Vriendschap. De aanvang is 20.30 uur. Te winnen zijn onder meer kalkoenen, gourmetschotels, kogelbiefstuk en Bouter-rookworst.


'A Christmas Carrol'

gorinchem • Het Klein Toneel brengt zaterdag 15 december de voorstelling 'A Christmas Carrol' in Theater Peeriscoop te Gorinchem. De aanvang is 19.00 uur, de regie is in handen van Fons van Rongen, oud-inwoner van Brandwijk. De entree is 12,50 euro. Bestellen: www.hetkleintoneel.nl.


Kerstzangavond met Nieuw Leven

schelluinen • Gemengd regiokoor Nieuw Leven en schoolkoor Het Tweespan verzorgen een kerstzangavond op maandag 17 december in de hervormde kerk te Schelluinen. De aanvang is 19.30 uur. Medewerking verlenen sopraan Marjolein Henderson, Ton van Vlierden (dwarsfluit) en dominee H.E. Veldhuijzen (meditatie).


Kerstmiddag in Lux Mundi

lexmond • In protestants kerkelijk centrum Lux Mundi te Lexmond is dinsdag 18 december een open kerstmiddag met het thema: 'Wees niet bevreesd'. Het is een viering met kerstliederen, gedichten en een meditatie door ds. W.A. Roskam. Orgel en pianospel worden verzorgd door Marijn Borsje. Na de pauze wordt een kerstverhaal gelezen. Aanvang 14.30 uur, inloop 14.15 uur. Voor vervoer: 0347-341364.