Ferry van Dijk langer bij Ammers

groot-ammers • Ferry van Dijk zal ook komend seizoen hoofdtrainer zijn van vv Groot-Ammers. De oefenmeester heeft zijn contract bij de vierdeklasser met één seizoen verlengd. Van Dijk is momenteel bezig aan zijn eerste jaar op Gelkenes en bezet met Groot-Ammers de tweede plek in de 4e klasse D, waar Brakel met vijf punten voorsprong aan kop gaat. Bij de geelzwarten werd Van Dijk eerder dit jaar aangesteld als de opvolger van Leon Hutten. Voorheen was hij in de regio hoofdtrainer van Streefkerk en Hardinxveld en tevens een periode assistent-trainer bij Sliedrecht.


Broodnodige winst voor HSSC'61

hei- en boeicop • HSSC'61 begon steeds verder weg te zakken in de 3e klasse D, maar dankzij een 3-1 overwinning op hekkensluiter SSC'55 heeft de ploeg van Gerrit Molenaar weer wat lucht gekregen. "Over die drie punten en ons begin van de wedstrijd ben ik dik tevreden", zei Molenaar. "Maar we waren wel slordig vandaag en dan kun je jezelf in de problemen brengen." De thuisploeg had al de nodige kansen gemist, voordat Bas Scheenhart op aangeven van Jari Aantjes de 1-0 maakte. Na rust was het een stuk minder van de kant van de thuisploeg. De gasten kwamen op gelijke hoogte, maar uiteindelijk maakte Nicky van Dam met twee treffers het verschil. Molenaar was blij dat achterin Jan Donker weer van de partij was. "We hebben een jonge groep en dan is sturing van achteruit heel belangrijk. Jan kan dat brengen en deed dat vandaag ook. Als we compleet zijn, zijn we goed genoeg om drie ploegen onder ons te houden."


Hsv De Alver

giessenburg • De derde en laatste kerstwedstrijd van hsv De Alver is met een vangst van 1250 gram gewonnen door W. van Rooijen. De totaalzege was met 132 punten glansrijk voor Piet van Dijk, voor Bert Oomen (124) en Vas Rietveld (122).