Afbeelding
Foto:

Vrachtwagen en auto botsen

oud-alblas • Op de provincialeweg N214 vond ter hoogte van Wijngaarden vrijdag aan het eind van de middag een ongeval plaats.
Daarbij waren een vrachtwagen en één auto betrokken. Het ongeluk gebeurde vlak voor de rotonde met de afslag naar Oud-Alblas. De N214 was ongeveer een kwartier in beide richtingen dicht. Beide voertuigen konden nog rijden en zijn naar een veilige plek toe gegaan om de schade af te handelen.


Sponsorloop voor Serious Request

ameide • De kinderen van openbare basisschool Hendrik van Brederode uit Ameide zullen op donderdag 13 december tijdens een sponsorloop rondjes rennen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request.

DJ's van 3FM lopen de komende weken vanuit verschillende delen van Nederland een route richting Utrecht om geld op te halen voor drie goede doelen: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog & conflicten.
De Hendrik van Brederodeschool wil met een eigen actie geld ophalen voor deze drie doelen.
Op zondag 23 december komen de dj's tussen 15.00 tot 21.00 uur door Ameide en dan wordt een cheque met de opbrengst aangeboden. Direct doneren kan via www.kominactie.npo3fm.nl/acties/hvb-rent-serious-mee. De kinderen zijn erg enthousiast en hopen een mooi eindbedrag bij elkaar te rennen.