Kort sportnieuws

BC Hoornaar

hoornaar • In de Hoornaarse bridgecompetitie was de zege voor het paar De Gruyter/De Vries.

Uitslag: 1. Marjan de Gruyter/Bert de Vries, 72.79%; 2. Aart Slob/Ad Walhout, 57.74%; 3. Sjaan Koster/Rob Kok, 55.95%.


Hsv De Alver

giessenburg • Er deden veertien vissers mee aan de tweede kerstwedstrijd van hsv De Alver. In de koeienput op recreatieterrein Slingeland liet de vis het afweten. Alleen Piet van Dijk kon 700 gram laten afweten. De rest bleef met lege handen.


Pelle Sterk ontsnapt aan puntverlies

nieuwland • In de damcompetitie van NDV is koploper Pelle Sterk aan puntverlies ontsnapt. Zijn tegenstander zag een 1 om 3 niet zitten. Albert van de Berg koos een foute voortzetting en moest tegen Ko Heikoop een kostbare remise accepteren.

Uitslagen: Pelle Sterk-Jan W. van Kekem 2-0, Ko Heikoop-Alb. v.d. Berg 1-1, Jan van Haarlem-Cees J. de Jong 1-1.


Papendrecht verder met Sturrus

papendrecht • VV Papendrecht heeft met hoofdtrainer Johan Sturrus overeenstemming bereikt over contractverlenging. Sturrus tekent voor een jaar bij, met een optie voor een derde seizoen. Johan Sturrus is op Het Slobbengors aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bezig. De club geeft aan 'zeer tevreden' te zijn over de trainer. Papendrecht staat momenteel zesde in de 2e klasse F en won afgelopen zaterdag met 1-4 van Woudrichem. Ook assistent-trainer Richard Nardten zal volgend seizoen aan de Papendrechtse selectie verbonden blijven.


Van Ingen langer bij Kozakken Boys

werkendam • Sven van Ingen heeft zijn contract bij Kozakken Boys met twee jaar verlengd. De 27-jarige verdediger blijft dus in elk geval tot de zomer van 2021 op De Zwaaier. Van Ingen kwam in 2017 naar Kozakken Boys. Daarvoor speelde hij o.a. voor FC Twente, FC Lienden en TEC.