Vergadering ijsclub Nooit Gedacht

hoogblokland • IJsclub Nooit Gedacht uit Hoogblokland houdt op donderdag 6 december vanaf 20.30 uur de jaarvergadering in het ijsclubgebouw. Op deze avond worden onder andere het jaarverslag, de verslagen van de penningmeester en de kascommissie besproken. Nadien is er tijd voor 'gezellig samen zijn'.


Cursus EHBO

schelluinen • EHBO Schelluinen start in januari 2019 weer met een nieuwe cursus Eerste Hulp. De start is op zaterdag 5 januari om 09.00 uur met een cursusdag. Vervolgens zijn er avonden op 9, 14 en 23 januari en een examendag op zaterdag 26 januari. De zaterdag zijn inclusief koffie, thee en lunch. De totale cursuskosten zijn 195 euro, inclusief cursusboek en lesmateriaal (en lunch en consumpties). In veel gevallen vergoedt de zorgverzekeraar deze kosten. Voor meer informatie of aanmelding: ehboschelluinen@gmail.com of bel 0183-626500.


Ledenvergadering IJsclub Sint Moritz

giessen-oudekerk • IJsclub Sint Moritz houdt vrijdag 30 november vanaf 20.00 uur ledenvergadering in café-restaurant Olt-Ghiessen aan de Oudkerkseweg in Giessen-Oudekerk. Naast de jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester staan er ook verkiezingen voor bestuursleden en commissarissen op de agenda. Aftredend en herkiesbaar zijn de bestuursleden Leon v.d. Vlies (penningmeester) en Henk den Deugd (2e voorzitter).