Kort sportnieuws

Uittenbogaard wint roofvisconcours

regio • Het gezamenlijke roofvisconcours van hsv Groot-Ammers en hsv De Graafstroom, dat over drie wedstrijden ging, is gewonnen door Cor Uittenbogaard. Hij ving vijf snoeken met een totale lengte van 370 cm. Arie de Kock werd tweede met 250 cm en Arjen van der Mer derde met 203 cm. Uittenbogaard ving ook de grootste snoek: 90 cm.


BC Hoornaar

hoornaar • In de Hoornaarse bridgecompetitie was de zege afgelopen week voor Willy en Pim Lodder.

Uitslag: 1. Willy en Pim Lodder, 65.77%; 2. Wil v.d. Hanenberg/Wilma Hendrikcks, 64.64%; 3. Aart Slob/Ad Walhout, 60.71%.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • De Sinterklaaswedstrijd van hsv 't Stekelbaarsje is met een vangst van 17.096 gram gewonnen door Ruben Romijn, die het aas kreeg van Walter Mijnders. De andere vakwinnaars waren Arie de Koning (5414 gram), Theo Oskam (4875 gram) en Koos Hoekwater (30 gram).


Martin Aantjes terug in top-3

wijngaarden • Martin Aantjes heeft zich teruggeknokt in de top-3 van de biljartcompetitie van De Lukkie Klos. Aantjes won in een prachtige partij met 18-10 van Rob van der Togt. De topper tussen Tineke van de Berg en Piet Stuij eindigde enigszins teleurstellend in 8-8.


Klipperstars U20 naar derde plek

nieuw-lekkerland • Klipperstars U20 is in de landelijke basketbalcompetitie gestegen naar de derde plaats dankzij een knappe 79-64 thuiszege op het Amsterdamse Apollo. Topscorer aan de kant van de Nieuw-Lekkerlanders was Sem Janse met 25 punten.


Ella Stuij wint jokertoernooi

brandwijk • Ella Stuij heeft het derde jokertoernooi van Met Elkaar Voor Elkaar gewonnen.