'HSSC'61 verliest van zichzelf'

hei- en boeicop • HSSC'61 nam tegen sv BLC een 2-0 voorsprong, maar stapte uiteindelijk met een 2-4 nederlaag van het veld. Trainer Gerrit Molenaar vond dat zijn ploeg vooral van zichzelf verloren had. "Onze opening was gewoon goed. Dan moet je meer doen met een 2-0 voorsprong. We waren niet 'in control'. We maken te veel fouten en misten vandaag wat ervaring en sturing van achteruit." Nicky van Dam scoorde de 1-0. Niet veel later maakte Koen Looy er 2-0 van. "Daarna gingen we te nadrukkelijk op zoek naar de 3-0. Toen het 2-1 werd, werden we direct onzeker. En dat is helemaal niet nodig." BLC kwam voor rust nog op gelijke hoogte. In de tweede helft raakte Bas Scheenhart de paal en liepen de gasten in mum van tijd uit naar 2-4. "We hebben proberen te repareren en kregen ook wel kansen, maar scoorden niet meer", baalde Molenaar.


Groot-Ammers en Arkel loten uitduel

regio • In de derde ronde van de districtsbeker hebben Groot-Ammers en Arkel allebei een uitwedstrijd geloot. Groot-Ammers treft op dinsdagavond 11 december Philippine, Arkel speelt tegen VOAB.


Van Wijngaarden erelid Papendrecht

papendrecht • De algemene ledenvergadering van vv Papendrecht heeft maandagavond unaniem het voorstel van het bestuur aangenomen om Gert van Wijngaarden te benoemen tot erelid van de club.