• De Termeise band tijdens een eerder concert.
• De Termeise band tijdens een eerder concert. Foto: Praiseband All in One.

Kerst met Praiseband All in One

regio • Praiseband All in One toert ook dit jaar door de Alblasserwaard met Kerst.

In de maand december is de band uit Ameide te vinden in de hervormde kerken van Lexmond (8 december) en Ameide (22 december) én spelen ze in een speciale editie van de Doelendienst (16 december) in Gorinchem. Na het succes van de Kersttour van 2016 gaat Praiseband All in One op pad met een nieuw programma. "Onze bezoekers zijn inmiddels bekend met ons eigen strijkorkest. Ook dit jaar nemen we ze weer mee," vertelt bandleider Otmar van Driel. "Daarnaast worden we versterkt door een achtergrondkoor. Deze extra zangers en zangeressen waren ook tijdens ons jubileumconcert in april aanwezig. Dat beviel zo goed, dat we hen vroegen opnieuw mee te doen. We schreven nieuwe arrangementen om muzikaal weer uit te pakken."

Dit jaar is 'Vrede' het thema. "Voor veel mensen is vrede iets abstracts. Wij proberen het heel persoonlijk te maken."

De Termeise band is inmiddels een begrip geworden en speelt door het hele land concerten en in (trouw)diensten. In april vierden ze hun 12,5-jarig jubileum. Ze staan bekend om hun bijzondere arrangementen van bekende nummers. Voor velen zijn ze bekend van het kerstspektakel 'Another Christmas' in Ameide.

Reserveren

Reserveren van kaaarten kan via www.praisebandallinone.nl. De toegang is gratis, wel is er een collecte. Aanvang in Gorinchem is 10.00 uur. De andere avonden beginnen om 20.00 uur.