Donatie A.A. de Haan Stichting

alblasserwaard • De Stichting Vrijwillige Hulpdienst Graafstreek ontving onlangs van de A.A. de Haan Stichting een bedrag van 750 euro ter gelegenheid van de viering van het 40-jarig jubileum.

De vrijwilligers van de Vrijwillige Hulpdienst Graafstreek bezorgen Tafeltje-Dekje maaltijden in de dorpen van de voormalige gemeente Graafstroom en in Streefkerk, Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. Ook de sociale alarmering, kortdurende hulpverlening en de Open Eettafel wordt door de Vrijwillige Hulpdienst Graafstreek verzorgd. Voor meer informatie: info@stichtingvhg.nl.


Laatste dag expo 'Brand Meester'

arkel • In museum Het Kaaspakhuis is zaterdag 17 november voor het laatst de expositie 'Brand Meester' te zien. De collectie miniatuur brandweerauto's van de Arkelse huisarts P. de Vries bestaat uit ruim 650 exemplaren van verschillende merken, zoals Dinky Toys en Matchbox.

Ook special editions van Amerikaanse modellen met bijgevoegde certificaten zijn te zien. De toegang tot de tentoonstelling is gratis, bezoekers zijn welkom van 13.30 tot 16.00 uur. Het adres is Folkertsstraat 2a in Arkel.


Bijeenkomst ouderen Hoornaar

hoornaar • Het Ouderen-comite Hoornaar houdt in Het Bruisend Hart een bijeenkomst voor de 55-plussers van Hoornaar. Namens de stichting Ambulancewens komt Kees Veldboer in een beamer-presentatie het werk laten zien wat de stichting doet, om een laatste wens te vervullen van immobiele terminale zieken. De aanvang is 14.30 uur.