HSSC'61 klaar in de beker na nederlaag tegen SVW

hei- en boeicop • HSSC'61 is na een 1-2 nederlaag tegen SVW uitgeschakeld in het bekertoernooi. Met de 1-1 van Ferry Uittenbogaard vlak voor tijd leek het op Het Plein uit te draaien op strafschoppen, maar SVW pakte in de reguliere speeltijd alsnog de winst.

Over 90 minuten was die overwinning van de Gorcumers dik verdiend. Hoewel de thuisploeg in de openingsfase nog twee keer dreigend was, waren de gasten voor rust duidelijk de baas. De 0-1 vlak voor rust, een kopbal van Musab Abdirahman, werd misschien wat makkelijk weg gegeven, maar was verder een magere afspiegeling van de verhoudingen in het veld. Na rust kwam HSSC'61 een stuk beter voor de dag. Zeker nadat de thuisploeg achterin 1-op-1 ging spelen, ontspon zich een echte wedstrijd. Tristan Koet was met een schot de paal al dichtbij de gelijkmaker. Vlak voor tijd scoorde Uittenbogaard die 1-1 alsnog. De zege ging echter toch naar SVW. Invaller Stefanos Moschatsis scoorde in de slotminuut. HSSC'61-trainer Gerrit Molenaar kon leven met de uitslag.