Moeizame winst VVAC VR1

ottoland • Een door blessures behoorlijk gehavend VVAC VR1 had de grootste moeite om Tricht te verslaan. Dat lukte uiteindelijk een kwartier voor tijd toch door de beslissende 3-2 van Marlies Terlouw. De twee andere treffers van VVAC, dat een 1-2 achterstand moest wegwerken, kwamen van Eline Dekker en Leanne Bos.

Schuurman loodst Arkel langs Peursum

giessenburg • Het venijn zat deze keer niet in de staart, maar in de eerste helft. Het bekerduel tussen Peursum en ASV Arkel leverde voor de thee namelijk maar liefst vijf doelpunten op (2-3).
De thuisploeg werkte tot twee keer een achterstand weg, maar de koploper in 3C kwam een minuut voor het rustsignaal opnieuw op voorsprong. Captain Remie Schuurman maakte een hattrick. Voor Peursum waren Mark Zuur en Jesse Baan trefzeker. Beide trainers zagen een 'aardige wedstrijd' en 'positieve dingen'.