Weer bekerstunt Groot-Ammers op Meihoven

ameide • Op een regenachtig Meihoven trok vierdeklasser Groot-Ammers met 1-3 aan het langste eind. En dus herhaalde zich de bekerstunt van precies twee jaar geleden. En weer was de overwinning meer dan terecht, zag ook het publiek op de volle tribunes. Want ook Vakkie T was 'uitverkocht'. Ameide begon sterk, met een verdiende voorsprong na een kwartiertje spelen. Jules de Gans kopte een cornerbal via de onderkant van de lat achter de doellijn; 1-0. Na een afgekeurde buitenspelgoal van Joran Visee kwam Groot-Ammers steeds beter in de wedstrijd. De niet geheel onverwachte gelijkmaker viel een paar minuten voor rust. Nando Odems werd binnen de beruchte lijnen gevloerd door Robin de Jong. Yannick de Bondt was vanaf elf meter trefzeker. De thuisploeg was gelijk van slag, incasseerde drie gele kaarten en wist zich pas ver in de wedstrijd te herpakken. Maar toen was de stand door een goal van Stan Folst in minuut 60 al 1-2. Izak Westerhout miste de ultieme kans op de gelijkmaker. In de slotminuut deed Nando Odems dat niet; 1-3.