Tweede avond over 'doodgewoon'

noordeloos • Woensdag 14 november organiseert de Ontmoetingskerk in Noordeloos de tweede avond over het thema 'Doodgewoon'. Deze keer zal het gaan over de praktische kant van 'stervenskunst'. Bij een sterfgeval komt er veel op de nabestaanden af en zijn er veel vragen die beantwoord moeten worden.

Tijdens deze avond gaat predikant Annette Driebergen samen met Tina Hakkesteegt van uitvaartonderneming De Stilte in op de dingen die rondom een overlijden op naasten af komen. Het zal gaan om praktische zaken, maar ook om de vraag hoe je dingen van tevoren bespreekbaar kunt maken met elkaar. Het uitgangspunt daarbij is dat een periode van afscheid een mooie, waardevolle tijd mag zijn. Ook de rol van de kerk en de predikant zal aan bod komen tijdens de bijeenkomst.

De avond begint om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de M.J. Veder van Hobokenstraat 15e te Noordeloos. De toegang is vrij en de avond is toegankelijk voor iedereen; ook niet-leden van de Ontmoetingskerk zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.