Kort sportnieuws

BC Hoornaar

hoornaar • Uitslagen 35e toernooi BC Hoornaar:

A-lijn: 1. Gerrie den Boer/Tonny Munster, 56.25%; 2. Wim van Bennekom/Pem Kubbe 55.06%; 3. Anneke Krijgsman/Peter Verbeek, 53.57%.
B-lijn: 1. Ad Bouwman/Gerrit van Houwelingen, 63.27%; 2. Theo Horsten/Jon More, 54.85%; 3. Hannie Baijings/Wim Horsten, 54.59%.
C-lijn: 1. Marc en Roderick D'Have, 63.49%; 2. Nadia en Peter Houben, 60.05%; 3. Engeline Boer/Coby van Bruchem, 58.75%.

Herfstcompetitie: 1. Aart Slob/Ad Walthout, 63.02%; 2. Adri de Jongh/Riek Oosterom, 62.24%; 3. Sjaan Koster/Rob Kok, 57.84%.


Sterk laat Kooij kansloos

nieuwland • In de strijd om het kampioenschap NDV liet Pelle Sterk zijn opponent Bert Kooij in het eindspel kansloos. Arie Haag onderstreepte zijn uitstekende vorm met een zege op Ton van Beuzekom.

Uitslagen: Arie Haag-Ton van Beuzekom 2-0, Pelle Sterk-Bert Kooij 2-0, Jan Alting-Arie de Ruiter 2-0, Cees J. de Jong-Ko Heikoop 1-1, Jan J. de Jong-Wim 't Lam 0-2.


Kozakken Boys breekt met De Muijnck

werkendam • Kozakken Boys breekt per direct met trainer Jasper de Muinck, die afgelopen zomer Danny Buijs opvolgde op De Zwaaier. De vice-kampioen van vorig seizoen staat momenteel dertiende in de Tweede Divisie en verloor zes van de dertien competitieduels. Kozakken Boys meldt dat 'in goed overleg is besloten om de samenwerking te beëindigen'. TD Kees Spaan op de website van de Werkendamse club: "Jasper heeft te kennen gegeven dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn voetbalvisie op de groep over te brengen. Ook na diverse gesprekken met de spelersgroep en technische commissie is er geen verbetering waar te nemen. Jasper en wijzelf hebben geen geloof meer dat dit alsnog zou gebeuren en daarom is het beter om de samenwerking te beëindigen." "Jasper is een fijn persoon om mee te werken, maar als het niet klikt tussen een trainer en de spelersgroep dan wordt het gewoon heel moeilijk", aldus voorzitter Henk de Goeij.