• De pop-rockcoverband SMOY.
• De pop-rockcoverband SMOY. Foto: Aangeleverd

Benefietconcert band SMOY voor KWF

alblasserwaard • De Alblasserwaardse pop-rockcoverband SMOY geeft zaterdag 10 november een benefietconcert in partycentrum 't Hart (voorheen Drijvershof) in Boven-Hardinxveld.

Tijdens dit concert is er een collecte voor KWF Kankerbestrijding. Het geld is voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Het is een bijzonder concert omdat beide zangeressen te dealen hebben met kanker. Eén van hen was vorig jaar vanwege kanker haar stem volledig kwijt en het zag er naar uit dat haar stem niet meer terug zou komen, maar gelukkig herstelde haar stem. Door intensieve logopedie staat ze binnen één jaar weer op het podium. De overige bandleden hebben dierbaren verloren aan kanker. Daarom willen ze zich inzetten om geld op te halen.

De grote zaal van 't Hart gaat om 19.30 uur open en de gehele avond zal de coverband live-muziek brengen. Er zijn drie gastoptredens van Jorge Martina, Annemieke Karsijns en Henk Bouter (slager uit Hoornaar/Giessenburg). Allemaal doen ze belangeloos mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Queen

SMOY staat voor Selected Music of Yesterday, wat betekent dat er veel muziek uit de top 2000 gespeeld wordt, zoals bijvoorbeeld nummers van Toto, Queen en The Pretenders. Ook komt er een aantal Nederlandstalige meezingers voorbij. Er kan 400 man in de zaal. Aan einde van de avond wordt bekend hoeveel het benefietconcert heeft opgebracht. Meer informatie is te vinden op de website


q www.smoy.rocks