Dikke zege Groot-Ammers op Well

well • Groot-Ammers schreef een prima 6-0 zege op Well bij, maar werd opgeschrikt door blessures. "Onze spits Bob van Oosterhout viel uit, al lijkt dat niet ernstig te zijn", gaf trainer Ferry van Dijk aan. "Aanvoerder Floris Renes zijn we waarschijnlijk wel enige tijd kwijt. Hij kampt met een hamstringblessure." De trotse koploper legde een goede eerste helft op de mat en zag Sam Beekman twee keer scoren. Na rust was het tweemaal raak voor Koos Pott. Bas de Vos en Nando Odems maakten het zestal vol. De eerste periodetitel is in zicht voor Groot-Ammers.


Invaller Rietveld maakt het verschil

etten-leur • Een noodgreep zorgde voor een 2-0 zege van Peursum op Unitas '30. "Marck de Heer viel na twintig minuten uit met een enkelblessure", legde trainer Michel Roza uit. Martijn Rietveld viel in en zorgde voor rust voor de openingstreffer. In het tweede bedrijf maakte de invaller het af door vanaf elf meter binnen te schieten. "Een terechte overwinning waarbij we weinig kansen hebben weggegeven. Bovenal heb ik een team gezien dat er honderd procent met z'n allen voor ging." Met deze driepunter sluit Peursum weer aan bij de middenmoot in 4C.


VVAC VR1 in één helft voorbij SV Noordeloos

noordeloos • VVAC VR1 had aan een goede eerste helft voldoende om SV Noordeloos op de knieën te krijgen. Eline Dekker, Danielle de Ruijter, Nienke van Elk en Marlies Terlouw beslisten de derby voor rust al in Ottolands voordeel. Ike Slob deed in de tweede helft voor de thuisclub iets terug, maar VVAC had met de 1-5 van Danielle de Ruijter meteen het antwoord in huis. Roxanne Vervoorn bepaalde de eindstand op 2-5. Bij VVAC stond Geralde Voorberg voor het eerst in de basis.


Koplopers blijven winnen

brandwijk • In de damcompetitie van De Kroonschijf blijven de koplopers winnen. Harm Jan van Rees profiteerde van een verkeerde opbouwzet van Jeroen Schakel en Arie van Genderen zag de agressief spelende Sipke Veenstra pas in het late eindspel capituleren.

Overige uitslagen: Gerjan de Vries-Piet van Rees 2-0, Dirk Kwakernaak-Kees Brandwijk 0-2, C. Kentie-Johan Stuij 2-0.


Damsimultaan in De Multistee

goudriaan • Damvereniging De Kroonschijf verzorgt vrijdagavond 16 november een damsimultaan in De Multistee te Goudriaan. Simultaanspeler Mari Dame neemt het op tegen een onbeperkt aantal deelnemers. Na een introductie (19.00 uur) start de simultaanwedstrijd om 19.30 uur. Opgeven kan door middel van een intekenlijst in De Multistee of via het e-mailadres: dedametjesuitgoudriaan@gmail.com. Ter plekke kan ook zonder opgave worden aangeschoven. Deelname is gratis.


Lukkie Klos

wijngaarden • In de biljartcompetitie van De Lukkie Klos had Aart Booij het op zijn heupen. Hij won met 18-12 van Jan van Hattem.