Lekpongers derde

ameide • Dankzij een 7-3 overwinning op VVV uit Leidschendam is Lekpongers opgeklommen naar de derde plaats. Grote man aan de kant van de Termeise tafeltennissers was wederom Henk de Gans, die zijn drie enkelpartijen wist te winnen. Matthijs Melkert en Erik de Muinck waren beiden tweemaal succesvol. Het dubbelspel ging kansloos verloren.


Dubbele zege Volley Meerkerk'95

meerkerk • Twee overwinningen in vier dagen hebben de mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 op de tweede plaats in de 1e klasse B gebracht. De weg naar boven werd ingezet met een 3-1 zege op het Zwijndrechtse Switch'89 1 en het jonge VC WIK 5 moest er zaterdag met 4-0 aan geloven. Pablo van der Veen en Wim Bouter waren de aanvalskanonnen aan Meerkerkse kant.


Zilver voor zussen Van der Grijn

ameide • Het Grote Rivieren Loopcircuit heeft de zussen Delphine (11) en Larissa (13) van der Grijn in hun leeftijdscategorie de tweede plaats opgeleverd. Beiden maken deel uit van loopgroep De Jacchalzen onder leiding van Jacco van der Vliet (Typhoon). In geen enkele wedstrijd eindigden Delphine en Larissa buiten de top-3. Delphine van der Grijn werd in Noordeloos bovendien knap derde op de vijfde kilometer (senioren). Zij sloot het loopcircuit af in haar beste jaartijd van 22:36.


Podiumplaatsen Christiaan van Rees

groot-ammers • Christiaan van Rees pakte afgelopen weekend twee podiumplaatsen bij nationale jeugdveldrijwedstrijden in het noorden van het land. Zaterdag in Emmen werd de renner uit Groot-Ammers derde achter Guus van der Eijnden (Gemert) en Jelte Jochems (Putten). Zondag in Hoogeveen was hetzelfde trio in categorie 7 andermaal toonaangevend met ditmaal een tweede plek voor Christiaan van Rees.


Wintercompetitie in Giessenburg

giessenburg • De tweede wedstrijd van de offroad-wintercompetitie van RC Jan van Arckel wordt zaterdag 3 november verreden in Giessenburg. Er is startgelegenheid in diverse jeugdklassen en voor recreanten, vrouwen en licentiehouders. De starttijden zijn te vinden op de website van Jan van Arckel.


Subtiele winst Harm Jan van Rees

brandwijk • In het topduel bij De Kroonschijf tussen Harm Jan van Rees en Mari Dame vaagde een grote ruil maar liefst 14 schijven van het bord. Het resterende eindspel werd door Van Rees secuur naar winst gespeeld.

Overige uitslagen: Piet van Rees-Jeroen Schakel 0-2, Arie van Genderen-Klaas de Keizer 2-0, Kees Brandwijk-Johan Stuij 2-0.


Gelukkige winst Henk Boot

giessenburg • In de schaakcompetitie van De Giessen en Linge is Henk Boot in het spoor van koploper Jaco Vonk gebleven. Met horten en stoten overigens, want Boot won zijn partij tegen Hans karelse op zeer gelukkige wijze.