• Wietse Blok.
• Wietse Blok. Foto: Cees vd wal

Jongerencampagne SGP

molenlanden • SGPJ-Alblasserwaard en SGP Molenlanden lanceren samen een jongerencampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november.

De komende tijd zullen ze via social media, filmpjes, flyeracties en een aantal acties proberen om zoveel mogelijk jonge mensen naar de stembus te krijgen. Dit doen ze met de slogan: 'Jouw stem telt!'

SGP-jongeren Alblasserwaard lanceert deze campagne samen met SGP Molenlanden, omdat ze zien dat nog veel jongeren thuisblijven bij verkiezingen. Daarom gaan de lokale jongeren van de SGP zélf de jongeren opzoeken met een speciale flyer, waarin heldere en concrete speerpunten staan. De vijf speerpunten gaan over het beste voor jongeren, veiligheid, goede zorg en investeren in de toekomst. De SGP heeft een jongerenkandidaat, die zich hier hard voor zal maken, voor én na de verkiezingen. Dit is Wietse Blok (23 jaar) uit Bleskensgraaf. Hij is ook voorzitter van SGP-jongeren Alblasserwaard. Bij de verkiezingen staat hij op nummer drie van de kandidatenlijst.

De SGP-jongeren gaan ook graag in gesprek met de jongeren uit de nieuwe gemeente Molenlanden. Blok: "We willen met de jongeren in gesprek over wat ze doen, waar ze zich mee bezig houden en wat ze van de gemeente verwachten. We laten ons graag uitnodigen". Het uitnodigen kan via Twitter, Facebook en de mail: alblasserwaard@sgpj.nl.