De Zwerver tevreden met remise bij SVW

gorinchem • Een late treffer van Redouane El Akchaoui leverde De Zwerver een puntje op in de uitwedstrijd tegen het sterke SVW. "Ik ben blij dat de goal nog viel", toonde De Zwerver-trainer Edward Knook zijn opluchting. "Deze 1-1 is dan ook een uitslag waar ik prima mee kan leven." Gedurende het eerste deel van de partij had De Zwerver de boel prima onder controle en speelde het sterk op het kunstgrasveld van SVW. Daarna nam de thuisploeg het initiatief over en kwam op voorsprong. "We zijn na rust wat meer risico gaan nemen in de hoop de gelijkmaker te kunnen forceren", aldus Knook. "Dat pakte uiteindelijk goed uit. Fijn voor de jongens; ze hebben er veel energie in gestoken."

Vrolijke gezichten bij De Alblas

hardinxveld-giessendam • Een lekkere driepunter; daar waren ze bij De Alblas erg aan toe. Uit bij Hardinxveld slaagden de mannen van trainer John den Dunnen er in om de daad bij het woord te voegen. Een goal van Gert Zuidgeest halverwege de twee helft besliste het duel. In de eerste helft wilde de wedstrijd maar niet ontbranden en keek het publiek vooral naar 'geschuif' op het middenveld en werkloze keepers. Na de pauze veranderde het spelbeeld. Het met twee spitsen spelende De Alblas vocht als een leeuw voor een goed resultaat en zag die inzet uiteindelijk beloond. "Heerlijk man!", stelde John den Dunnen met een mengelmoes van opluchting en blijheid vast. "Hier waren we echt aan toe. Hopelijk is dit het startsein voor een reeks mooie resultaten."