Afbeelding
Foto: Bert Bons

Plakdag voor verkiezingsposters

vijfheerenlanden • De gemeenten Zederik, Vianen en Leerdam organiseren op zaterdag 20 oktober een plakdag voor verkiezingsposters.

Op 21 november 2018 mogen alle inwoners van 18 jaar en ouder uit de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik namelijk gaan stemmen. Deze drie gemeenten vormen vanaf 1 januari 2019 de gemeente Vijfheerenlanden. Op basis van de uitslag wordt de eerste raad en het eerste college van Vijfheerenlanden gevormd.
De plakdag start om 10.00 uur op de gemeentewerf in Meerkerk, aan de Ambachtstraat 7. Na deze gezamenlijke start kunnen de partijen ook op de stadswerf in Vianen (Sportlaan 4) en op de diverse locaties in Leerdam gaan plakken. In de gemeente Leerdam staan de verkiezingsborden het hele jaar op locatie.


Kandidaten bieden kijkje in hun leven

molenlanden • De eerste negen kandidaten van VVD Molenlanden geven een kijkje in hun leven. Vanaf donderdag 18 oktober komt er iedere dinsdag en donderdag een filmpje online op de sociale media en website van VVD Molenlanden. Bij ieder filmpje staat een andere kandidaat centraal.

De filmpjes betreffen de tweede voorstelronde van de eerste negen kandidaten. Eerder dit jaar was de eerste voorstelronde. Toen zijn er korte beschrijvingen van deze kandidaten op de website van VVD Molenlanden geplaatst. In de komende weken worden de kandidaten nader voorgesteld.
In de filmpjes 'Een kijkje in het leven van' laten de eerste negen kandidaten een verrassende of kenmerkende kant van zichzelf zien. De opnames zijn gemaakt in verschillende kernen in de gemeente Molenlanden. De filmpjes komen online op de sociale media en website van VVD Molenlanden.