Kort sportnieuws

Hsv Ameide

ameide • Bij hsv Ameide is zaterdag de 16e competitiewedstrijd gevist.

Vrije hengel: D. Kanselaar, 10.680 gram; 2. J. Stuurman, 6960 gram.
Vaste hengel: 1. W. Streefkerk, 4560 gr; 2. H. Bogaard, 3420 gr; 3. J. de Kruijk, 2980 gr.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • In de laatste wedstrijd van blok 4 van hsv 't Stekelbaarsje liet de grote vis het afweten, maar al met al waren de vangsten nog redelijk. Vakwinnaars werden Cees Daggelders (4610 gr), Paul Stasse (3759 gr) en Gerrit Prins (1262 gr).


Hsv De Alver

giessenburg • Met een vangst van ruim 10 kilo vis won Ernst Hartog zaterdag het bootconcours van hsv De Alver. Adri Nieuwendorp was de beste in de Koeienput (2090 gram).


Debuut Mees Bassa

noordeloos • JvA-jeugdrenner Mees Bassa uit Noordeloos heeft in Amsterdam zijn debuut gemaakt op de baan. Een omnium leverde hem de zesde plaats op in het eindklassement.


Arie van Genderen blijft winnen

brandwijk • Jeroen Schakel was er dichtbij, maar kon in de onderlinge competitie van De Kroonschijf door een foutje in het eindspel de zegereeks van Arie van Genderen toch ook niet stoppen.

Overige uitslagen: Arjen Kwakernaak-Piet van Rees 2-0, Cees van Wijk-Klaas de Keizer 1-1, Gerjan de Vries-Johan Stuij 2-0, Dirk Kwakernaak-Cees Kentie 1-1, Sipke Veenstra-Harm Jan van Rees 0-2.


Nederlaag NDV

nieuwland • In de landelijke damcompetitie heeft NDV met 11-9 verloren van Dios Eureka. Aan Nieuwlandse kant wisten Wim 't Lam, Peter Heikoop en Jan Alting hun partij te winnen. Joop Kwakernaat, Pelle Sterk en Alb. v.d. Berg speelden remise en Bert Kooij, Ralph de Jager, Cees J. de Jong en Piet Verkaik moesten berusten in een nederlaag.