Schelluinen redt het niet

schelluinen • Schelluinen bleef tegen directe concurrent Right 'Oh steken op een 2-2 gelijkspel. Hiermee is de ploeg van Philip den Haan ook meteen klaar in de beker. "We hebben het zelf laten liggen", vond de trainer.

Schelluinen miste met name achterin en in de opbouw de benodigde scherpte. Richt 'Oh kwam twee keer op voorsprong. Damien de Jong (penalty) en Yosief Ghile schoten raak voor de thuisploeg.


Gemiste strafschop kost VVAC volgende ronde

noordeloos • VVAC won met 4-0 van SV Noordeloos maar kwam daarmee één doelpunt tekort om verder te gaan in de beker. En dan te bedenken dat Roland Bos in de slotminuut nog een strafschop miste. Sleeuwijk bleek daardoor in deze poule de gelukkige.

Nick Lakerveld bracht VVAC in deze derby, waarin SV Noordeloos bij de opbouw iets te vaak de verkeerde keuzes maakte, op 1-0. Bart Koomans scoorde vervolgens twee keer. Roland Bos maakte de 4-0, maar had er dus graag nog één vanaf elf meter bij geprikt.


Streefkerk zoemt wel, maar steekt niet

streefkerk • Tot aan het zestienmetergebied van tegenstander VVGZ 2 liet Streefkerk zaterdagmiddag soms prima voetbal zien, maar als het op afdrukken aankwam vielen de mannen van trainer Raymond Sponselee door de mand.
"We schieten simpelweg te weinig", bezag de coach het manco. "Jammer, want op basis van het spelbeeld verdienden we een gelijkspel."