Peursum verslaat opnieuw derdeklasser

vuren • Na Hardinxveld wist Peursum ook Vuren te verslaan: 3-2. In een rommelige eerste helft kwamen de Giessenburgers dankzij een geweldige steekpass van Mark Zuur, afgerond door Sjoerd de Boer, op 1-0. Bij rust was het 1-1 waarna Martijn Rietveld de bezoekers weer op voorsprong bracht. Na de 2-2 in de slotfase toonde Peursum wilskracht en was het opnieuw raak voor Martijn Rietveld. Hiermee heeft de ploeg van Ton Heijstek en Michel Roza het in de beker tegen SVS'65 in eigen hand.

Ameide langs tien man van Asperen

ameide • Ameide versloeg Asperen met 3-1 en kan de volgende bekerronde bijna niet meer ontgaan. De bezoekers begonnen wel beter aan de partij en kwamen al snel op 0-1. Sam Versluis zorgde voor de gelijkmaker, waarna Asperen een makkelijk gegeven directe rode kaart ontving. Daarna speelde Ameide de overtalsituatie volwassen uit en won door twee treffers van Bas de Kruijk.