Den Haan verbaasd over zwak Schelluinen

oosterhout • In Oosterhout heeft Schelluinen met 2-2 gelijk gespeeld. "Ik ben flink teleurgesteld over deze wedstrijd", verzekerde trainer Philip den Haan. "De voorbereiding liep tot nu toe crescendo, maar nu zijn er twee stappen achteruit gezet. Het voetbal was niet om aan te zien en dit kwam totaal onverwacht voor mij. Een goed leermoment." Robin Peursem zorgde voor rust voor de 1-1. Na een nieuwe achterstand scoorde Nick Dekker op de valreep de 2-2.

Lekvogels uitgeschakeld

lexmond • Na een tweede verliespartij (2-1 tegen Be Ready) is Lekvogels uitgeschakeld in het bekertoernooi. In de eerste helft deed de thuisploeg het beter en vond Sven van Dorp het net. Na de thee was het aan Be Ready, dat tweemaal scoorde. Ondanks dat Lekvogels klaar is in de beker komt er nog wel een leuk duel aan. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen SV Meerkerk wordt namelijk officieel het kunstgrasveld geopend.