Salon Present over zorgboerderij

groot-ammers • Salon Present organiseert op Op woensdag 19 september een avond in Hof van Ammers in Groot-Ammers met het thema: 'Waarom dagbesteding op Zorgboerderij de Molenhoeve'.
Deze avond wordt verzorgd door Gerda van Beijnum, eigenaar van Zorgboerderij de Molenhoeve. Zorgboerderij de Molenhoeve is niet zomaar een boerderij. De melkveehouderij biedt thuiswonende ouderen met een zorgvraag een zinvolle dagbesteding. Er is voor iedereen een geschikte activiteit te vinden om het welbevinden te vergroten. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan daarbij voorop. Vanaf 19.00 uur start de inloop en om 19.30 uur begint het programma. We verwachten de avond rond 21.00 uur af te sluiten.


Parkinson Café in Bannehof

gorinchem • Mensen met de ziekte van Parkinson en hun naasten zijn welkom bij een nieuw Parkinson Café op dinsdagavond 18 september vanaf 19.30 uur in woonzorgcentrum Bannehof aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem. Het thema van deze avond is ParkinsonTV.

ParkinsonTV is live online programma over de ziekte van Parkinson. Het is een initiatief van ParkinsonNet en de Parkinson Vereniging en wordt al sinds 2014 maandelijks uitgezonden. Talloze onderwerpen zijn inmiddels al besproken op ParkinsonTV en op deze avond wordt op enkele onderwerpen dieper ingegaan. Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun naasten en belangstellenden.
Deelname is gratis; voor koffie en thee wordt een eigen bijdrage van één euro gevraagd. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via info@parkinsoncafegorinchem.nl of 0183-642017.