Ton Cornelissen: 'Ik heb niet geslagen'

werkendam • Assistent-trainer Ton Cornelissen van Kozakken Boys heeft zijn excuses gemaakt voor het incident van afgelopen zaterdag tussen hem en Katwijk-aanvoerder Robert Susan.

Cornelissen reageert met een door hem opgestelde verklaring: 'Wat er zaterdag is gebeurd tijdens Katwijk-Kozakken Boys, daar heb ik zeker mijn aandeel in gehad. Voor dat deel wil ik dan ook mijn excuses maken. Ik heb me laten uitlokken en dat mag in mijn positie natuurlijk nooit gebeuren. Ook niet, of zelfs niet, als dat uitlokken gebeurt door deze persoon op deze manier. Mijn ontlading had nooit op deze wijze mogen plaatsvinden en dat spijt me dan ook oprecht'.

'Als iedereen nu de beelden nogmaals zou bekijken, dan is mijn aandeel in deze kwestie natuurlijk duidelijk zichtbaar. Zichtbaar is echter ook dat ik niet sloeg, of Susan niet op of tegen zijn hoofd heb getrapt, zoals hij elf aangaf in zijn interview. Ik probeerde de bal onder mijn voet te krijgen, maar heb daabij Susan mogelijk wel geraakt. Daarna escaleerde de boel'.