(foto: Rick den Besten)
(foto: Rick den Besten) Foto: Rick den Besten

Verkeersmaatregelen vanwege Gondelvaart

giessen-oudekerk • In verband met de Gondelvaart worden op 8 september tussen 17:00 uur en 24:00 uur diverse verkeersmaatregelen genomen.

Er wordt éénrichtingsverkeer (uitgezonderd fietsers) ingesteld op de volgende wegen: Vanaf Binnendams (Hardinxveld-Giessendam) richting de Binnendamseweg – Oudkerkseweg Bovenkerkseweg – Peursumseweg tot aan de Giessenbrug. Vervolgens vanaf de Giessenbrug in de Dorpsstraat richting de Neerpolderseweg tot aan de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam. Ook op de zijwegen langs deze route komen verkeersmaatregelen: Op de Molenweg wordt éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Torenweg in de richting van de Binnendamseweg; Tevens wordt er op de Molenweg een parkeerverbod aan de Westzijde en voor de eerste 100 meter aan de Oostzijde ingesteld om de kruising voor hulpdiensten vrij te houden. Op de Torenweg wordt éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Damseweg in de richting van de Molenweg; Tevens wordt er aan de Zuidzijde van de Torenweg een parkeerverbod ingesteld. Aan de Noordzijde van de Torenweg mag geparkeerd worden. Op de Oudkerkseweg vanaf het Groenplein tot de Torenweg wordt aan beide zijden een parkeerverbod ingesteld. Op de Damseweg wordt éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf Hoefweg West in de richting van de Torenweg . Tevens wordt aan de Oostzijde van de Damseweg een parkeerverbod ingesteld. Op Hoefweg West wordt éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Damseweg in de richting van de Kooiweg. Op de Kooiweg wordt vanaf Hoefweg West in de richting van de Bovenkerkseweg aan beide zijden een parkeerverbod ingesteld. Op de Peursumseweg wordt vanaf de Giessenbrug tot aan de Vierendeelweg aan beide zijden een parkeerverbod ingesteld. Op de H.P. Olivierweg wordt éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Kerkweg in de richting van de Neerpolderseweg. Tevens wordt er op de H.P. Olivierweg vanaf de Neerpolderseweg tot ca. 500 meter richting de Kerkweg aan de Zuid-Westzijde een Parkeerverbod ingesteld.

Binnen het éénrichtingsverkeer worden nog twee parkeerverboden ingesteld namelijk: Vanaf Binnendams (Hardinxveld-Giessendam) tot aan de kruising met de Molenweg is aan beide zijden een parkeerverbod.