Hattrick Corné van Horik bij bekerwinst Arkel

regio • Op het eigen Sportpark Scalune was Schelluinen duidelijk een maatje te groot voor het Oosterhoutse SCO.

"Ik ben dan ook meer dan tevreden. Met de spelers spreek ik nu al over de details, dat zegt genoeg", lachte Schelluinen-trainer Philip den Haan na het laatste fluitsignaal. "Behoudens een slordige herstart na rust was dit een strakke overwinning." Voor de blauwwitten scoorden Robin Peursem (3x), Menno Dekker, Niels de Kooter en John Nega.

Groot-Ammers

Bij de aanvang van de bekerwedstrijd tegen VVGZ 2 was Groot-Ammers niet goed bij de les. De vroege 1-0 was tevens de ruststand. Na rust zetten de geelhemden orde op zaken en via Bob van Oosterhout, Nando Odems en Albert Musaj werd een verdiende 1-3 bekerzege geboekt. "Ik ben tevreden, over het resultaat en het spel. Nu kijken of we dit kunnen voortzetten aanstaande zaterdag tegen Streefkerk. Altijd een beladen wedstrijd", aldus Groot-Ammers-trainer Ferry van Dijk.

Arkel

Na een lastig begin, met kansjes voor Herovina, begon ASV Arkel te draaien. Met direct resultaat, want topschutter Cormé van Horik bepaalde de 0-1 ruststand. "We zijn pas drie weken bezig en ik heb de selectie van 22 man nog niet eerder zien spelen. Van de leergierige spelersgroep krijgt iedereen een kans, ook volgende week tegen Teisterbanders", aldus ASV Arkel-trainer Léon Elands. In deel twee zag hij Van Horik nog twee keer scoren.