Lekkerland maatje te groot voor Papendrecht

regio • Nieuw-Lekkerland heeft aardig uitgehaald in Papendrecht: 5-1.

In de eerste helft konden de gastheren nog prima partij bieden, maar na rust werden de roodzwarten overklast. Tonnie Stok opende de score vanaf de stip waarna Okan Arslan voor de 2-0 ruststand zorgde. Issa Gitenge en Gert Jan Stout kopten in het tweede bedrijf binnen terwijl tussendoor nogmaals Stok vanaf elf meter raak schoot. Koen Lighaam verzorgde voor Papendrecht de eretreffer.

SV Noordeloos

SV Noordeloos verloor met slecht 1-0 van Kozakken Boys 2. Daarmee kon trainer Erwin Verheij tevreden zijn. De ploeg uit Werkendam werd immers in het afgelopen seizoen nog kampioen in de reserve hoofdklasse. SV Noordeloos wilde zo lang mogelijk de nul houden, vocht voor wat het waard was en hoefde dus slechts eenmaal te vissen.

De Zwerver

Op De Schans heeft De Zwerver de amateurs van FC Dordrecht met 2-0 verslagen. De gehele wedstrijd waren de Kinderdijkers de bovenliggende partij. In de eerste helft resulteerde dat in de 1-0 van Daniel Munoz. Na rust was het raak voor Guido Luiten vanuit een corner.

Streefkerk

Streefkerk won met 3-1 van GSC/ODS.De Dordtenaren kwamen vanuit het niets op 0-1 maar nog voor de rust werd de achterstand omgebogen in een voorsprong door Amel de Jong en Olaf Wolfs. De nog niet scherpe spits Andy van Vugt pakte in het tweede bedrijf toch nog zijn goaltje mee.