• Arie Putters, die 9 september de ALS City Swim gaat zwemmen in Amsterdam ontvangt de cheque van 1508 euro uit handen van Fred en Lia de Ruijter, organisatoren van het tennistoernooi.
• Arie Putters, die 9 september de ALS City Swim gaat zwemmen in Amsterdam ontvangt de cheque van 1508 euro uit handen van Fred en Lia de Ruijter, organisatoren van het tennistoernooi. Foto: TV Giessenburg

Geslaagde verloting voor ALShetjeraakt

giessenburg • Tijdens het Open tennistoernooi van TV Giessenburg, dat gehouden is van 10 tot 17 augustus, werd een sponsorloterij gehouden ten behoeve van de Gorinchemse Stichting ALShetjeraakt.

Alle prijzen voor deze loterij werden ter beschikking gesteld door sponsors. De trekking van de loterij heeft inmiddels plaatsgevonden en wie één of meerdere loten gekocht heeft kan op de website www.tvgiessenburg.nl kijken of ook hun lot in de prijzen is gevallen.

De twee hoofdprijzen zijn een ring van IXXXI en 1 minuut gratis winkelen bij AH De Kreij in Giessenburg. Daarnaast zijn er nog heel veel andere mooie prijzen. Winnaars kunnen contact opnemen met Arie Putters via 06-57931870 voor het ophalen van de prijs.

Arie Putters, die 9 september de ALS City Swim gaat zwemmen in Amsterdam, heeft de cheque van 1508 euro ontvangen uit handen van Fred en Lia de Ruijter, organisatoren van het tennistoernooi. Een foto van deze overhandiging staat op www.hetkontakt.nl/alblasserwaard.