Let's get Started begint seizoen

lexmond • Popkoor Let's get Started begint op woensdag 5 september om 20.00 uur met de repetities voor het komende koorseizoen. Met diverse optredens in het vooruitzicht gaat het weer een spetterend, muzikaal seizoen worden. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. oor meer info : www.popkoorlexmond.nl.


Bijbelcursussen

oud-alblas • Bijbelonderwijs At Home van Han en Anneke Waardenburg uit Oud-Alblas organiseert van september 2018 tot mei 2019 vier praktische bijbelcursussen.
Het gaat daarbij om thema's als het fundament, toerusting en heiliging, vast voedsel en Bijbels Hebreeuws. In tweewekelijkse bijeenkomsten wordt ingegaan op deze onderwerpen. Voor meer informatie of aanmelding: 06-30770205 (Han), 06-39316616 (Anneke) of hanwaardenburg@kpnplanet.nl. Zie ook www.bijbelonderwijsathome.nl voor meer informatie.


Vijfheerenlanden Jeugdorkest

vijfheernlanden/ameide • Op zaterdagmiddag 10 november speelt het Groot Vijfheerenlanden Jeugdorkest in Het Spant te Ameide. Dit orkest is samengesteld uit de muziekverenigingen van de Vijfheerenlanden. Om 16:00 uur kunnen geïnteresseerden luisteren naar een spetterend optreden. (Toegang 3 euro, voor kinderen onder de zestien gratis) Ook musici tussen de acht en 25 jaar die niet lid zijn van één van de verenigingen in de Vijfheerenlanden, of buiten de regio wonen, zijn van harte welkom om mee te spelen. Zij kunnen zich aanmelden als individuele deelnemer. Vanaf 12:00 uur wordt er gerepeteerd onder leiding van diverse dirigenten uit de regio. Aanmelden en meer informatie via: www.vhljeugdorkest.nl.