Film dorpsleven Lexmond 1951

lexmond • Tijdens de Jaarmarkt van Lexmond is een film over het dorpsleven van Lexmond in 1951 te zien. Het Historium aan de Kortenhoevenseweg 28 is 25 augustus van 9.00 tot 15.00 uur open. Daar worden tweedehands historische boeken verkocht, er is een minitentoonstelling met onder meer oude grutterswinkelspullen, de film wordt gedraaid en er worden oude foto's van Lexmond geprojecteerd.


Eensgezindheid

oud-alblas • De diverse koren van Eensgezindheid starten dinsdag 28 augustus weer met de repetities. Voor tieners tussen 12 en 18 jaar is er vanaf 18.15 uur Sparkling. Kinderkoor De Krekels begint op hetzelfde tijdstip. Ook gemengd koor Eensgezindheid hervat de oefenavonden. De leden zingen de komende maanden onder meer in Oud-Alblas, Zwijndrecht en Bleskensgraaf. Nieuwe leden zijn bij de koren welkom.


Omnia Cum Deo

nieuw-lekkerland • Christelijk gemengd koor Omnia Cum Deo te Nieuw-Lekkerland hervat dinsdag 28 augustus de repetities. De oefenavonden zijn vna 19.45 tot 21.45 uur in de Ontmoetingskerk aan de Dorpslaan. Nieuwe leden zijn welkom.