Jumbo Molenaarsgraaf breidt uit

molenaarsgraaf • Jumbo Meijerink in Molenaarsgraaf wordt flink groter: er komt 200 vierkante meter winkeloppervlak bij. Vanwege de verbouwing is de supermarkt op zaterdag 25 augustus korter open: tot 15.00 uur. Het assortiment wordt uitgebreid met drieduizend artikelen.

Voordat het zover is, is de Jumbo acht dagen gesloten; van maandag 27 augustus tot en met dinsdag 4 september. Op die dagen gaat de hele winkel op de schop. Op woensdag 5 september om 8.00 uur opent burgemeester Dirk van der Borg de vernieuwde supermarkt aan de Dorpsstraat. De dag voor de tijdelijke sluiting, op zaterdag 25 augustus, krijgen klanten 50 procent korting op alle vers- en diepvriesartikelen, met uitzondering van bake off, gebak en brood. Goof van der Wal komt oliebollen bakken.

De dagen na de opening is het feest. De winkel is dan weer van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur. Tot en met zaterdag 8 september is er een springkussen voor kinderen. Voor klanten zijn er traktaties, proeverijen, aanbiedingen en winacties.