Jarco de Jong twee keer eerste

ameide • Bij de wedvluchten vanuit Chateaudun en Niergnies was bij postduivenvereniging De Snelvlucht uit Ameide een duif van Jarco de Jong de snelste. Bij de wedvlucht vanuit Cahors ging de eerste plaats naar R. Kool.


Eerste plaats voor Red Dream

streefkerk • Tractorpullingteam Red Dream uit Streefkerk behaalde zaterdag een eerste plaats in de 4,5 Ton SuperSport Promo in Koudekerk aan den Rijn. Red Dream ging daarbij zeven meter voorbij de nummer twee.

Het Streefkerkse team heeft de tweede plaats overgenomen in de tussenstand van Black Magic en staat drie punten voor op de nummer drie. Aan de wedstrijd in Koudekerk aan de Rijn, waarbij Laurens van Vuuren chauffeur was, deden vier deelnemers mee. De volgende wedstrijd van Red Dream is op vrijdag 10 augustus.


Tweede plaats voor Simply Green

lochem • Het Alblasserwaardse tractorpullingteam Simply Green haalde zaterdag 28 juli een tweede plaats in de 4,5 Ton SuperSport Top in Lochem. Daarmee loopt Simply Green verder uit op de nummer twee in de tussenstand. Laurens den Boer was chauffeur. De beste afstand was voor Steel to Steal met 104,97; Simply Green zette een afstand neer van 101,60 en plaats drie was voor Red Impact met 100,24. De volgende wedstrijd die wordt verreden voor het Nederlands Competitie NTTO Farmstock Kampioenschap is zaterdag 11 augustus in Montfoort.


Open dag Sporthal Molenzicht

kinderdijk • Ter gelegenheid van de opening is er zaterdag 1 september een open dag in de nieuwe Sporthal Molenzicht in Kinderdijk. Belangstellenden zijn dan welkom van 10.00 tot 15.00 uur.
De officiële opening is op vrijdag 31 augustus om 16.30 uur. De deuren gaan dan een half uur eerder open. KDO en CKC Kinderdijk verzorgen een demonstratie.