Inzameling voor de rommelmarkt

lexmond • De rommelmarkt van Lexmond zamelt dit jaar niet op één maar op twee dagen spullen in. Voorgaande jaren lukte het niet om alle spullen in één dag op te halen.

Op vrijdag 17 augustus vanaf 18:00 uur worden de spullen opgehaald in de buitengebieden Achthoven, Kom Lekdijk, Kortenhoevenseweg (buiten bebouwde kom), Lakerveld, Nieuwe Rijksweg (even nummers) en Heicopperweg. Op zaterdag 18 augustus vanaf 9:00 uur is de kern van Lexmond aan de beurt. De spullen hoeven niet aan de weg worden geplaatst want de ophalers bellen aan. Ook oud ijzer is welkom.


Open luchtdienst

lexmond • Beide kerken van Lexmond houden op zondag 26 augustus om 14:30 uur de jaarlijkse Openluchtdienst in de tuin van protestants kerkelijk centrum Lux Mundi aan de Zuidernes 45, Lexmond. De dienst wordt geleid door spreker Timo Hagendijk, groepsleerkracht en studerend aan de Christelijke Hogeschool in Ede.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band 4tune uit Hardinxveld-Giessendam. Het thema: 'Zoek het uit'. Bezoekers die verzekerd willen zijn van een mooi plekje kunnen een tuinstoel of een kleedje meenemen.


Vrouwenavond in Bleskensgraaf

bleskensgraaf • In de laatste week van de schoolvakantie wordt er in Bleskensgraaf weer een vrouwenavond georganiseerd. Spreekster Marja Verschoor-Meijers zal het op dinsdag 21 augustus tijdens deze bijeenkomst gaan hebben over het thema: 'Zoek het uit!'.

Marja schrijft boeken en spreekt regelmatig. De organisatie wil er met elkaar weer een speciale avond van maken. De vrouwenavond wordt gehouden in de witte tent op 't Veld (achter de School met de Bijbel) aan de Pinksterbloemstraat te Bleskensgraaf. Inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang is om 19.45 uur.